close
تبلیغات در اینترنت
کاربردهای لیمونن
loading...
گروه کتیرا پیشرو در ارائه اطلاعات صحیح پیرامون گیاهان دارویی

کتیرا

اسانس پوست پرتقال لیمونن C10H16 نام دارد. این ماده که یک ترپن با فرمول عمومی CnH2n-4 می باشد. حدود یک درصد پوست پرتقال را لیمونن تشکیل میدهد. لیمونن ماده ی روغنی شکلی و بی رنگ می باشد ، سبک تر از آب است و موقع استخراج بر روی آب قرار میگیرد. این ترپن در صنایع آرایشی بهداشتی، در صنایع خوراکی و داروسازی کاربرد دارد. جالبه شما هر بار که پرتقال می خورید بدون آن که بخواهید و بدانید دستتان به این اسانس آغشته شده و پوست شما را مرطوب می کند و به طور غریزی پس از میل پرتقال دستان خود را به هم می مالید تا پوستتان…


مطالب