loading...
کتیرا
ALIZADE بازدید : 1684 جمعه 1395/03/07 نظرات (0)

 

ریواس طبیعت سرد دارد و دارای ویتامین ها و املاح معدنی گوناگونی است. برای تمامی اعضای بدن، ماده ی غذایی بسیار ممتازی شمرده می شود و اثر شگفت انگیز و معجزه آسایی دارد شربت ریواس با طعم فوق العاده خود طرفداران زیادی دارد شاید بد نباشد شماهم با روش تهیه این نوشیدنی آشنا شوید

مواد لازم :

_ ریواس یک و نیم کیلو

_ آب 2 لیوان

_ شکر 4 لیوان

_ یک ساقه کوچک نعناع یا پونه 

طرز تهیه :

ریواس را خوب شسته سپس پوست ریواس را کنده و دوباره ریواس را شسته و با دو لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا یک ربع ساعت بجوشد . شعله را خاموش کنید و آب آن را از صافی رد کنید در لیوان بریزید تا دو لیوان آب ریواس داشته باشید اگر کمتر بود آب روی آن بریزید بعد در ظرف بزرگتر ریخته و چهار لیوان شکر اضافه کنید دیگر نیازی به حرارت ندارد درب ظرف را ببندید فقط گاهی به شربت سر بزنید و یکی دو بار آنرا هم بزنید تا شکر خوب در آب حل شود یک ساقه کوچک نعناع یا پونه را در شهد بیندازید و ده الی دوازده ساعت بماند در این فاصله هم شکر حل شده  و هم  پونه ، عطرش را به شربت میدهد .شربت آماده است در بطری شیشه ای بریزید و در یخچال بگذارید . 

ترکیبات:

دارای تانن، پروتئین، چربی، کلسیم (به میزان 96 میلی گرم در صد گرم ریواس خام)، آهن (8/0 میلی گرم)، پتاسیم نسبتاً زیاد و ویتامین های A، C و برخی ویتامین های گروه B در آن وجود دارد.

خواص:

1.کاهش قند و چربی خون :
2.درمان ضعف عمومی، بی اشتهایی و کم خونی
3.درمان ناراحتی های گوارشی


ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • صفحات جداگانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 138
  • کل نظرات : 369
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 367
  • آی پی امروز : 169
  • آی پی دیروز : 175
  • بازدید امروز : 691
  • باردید دیروز : 771
  • گوگل امروز : 19
  • گوگل دیروز : 21
  • بازدید هفته : 7,552
  • بازدید ماه : 20,193
  • بازدید سال : 128,163
  • بازدید کلی : 2,172,013