
ریواس طبیعت سرد دارد و دارای ویتامین ها و املاح معدنی گوناگونی است. برای تمامی اعضای بدن، ماده ی غذایی بسیار ممتازی شمرده می شود و اثر شگفت انگیز و معجزه آسایی دارد شربت ریواس با طعم فوق العاده خود طرفداران زیادی دارد شاید بد نباشد شماهم با روش تهیه این نوشیدنی آشنا شوید
مواد لازم :
_ ریواس یک و نیم کیلو
_ آب 2 لیوان
_ شکر 4 لیوان
_ یک ساقه کوچک نعناع یا پونه
طرز تهیه :
ریواس را خوب شسته سپس پوست ریواس را کنده و دوباره ریواس را شسته و با دو لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا یک ربع ساعت بجوشد . شعله را خاموش کنید و آب آن را از صافی رد کنید در لیوان بریزید تا دو لیوان آب ریواس داشته باشید اگر کمتر بود آب روی آن بریزید بعد در ظرف بزرگتر ریخته و چهار لیوان شکر اضافه کنید دیگر نیازی به حرارت ندارد درب ظرف را ببندید فقط گاهی به شربت سر بزنید و یکی دو بار آنرا هم بزنید تا شکر خوب در آب حل شود یک ساقه کوچک نعناع یا پونه را در شهد بیندازید و ده الی دوازده ساعت بماند در این فاصله هم شکر حل شده و هم پونه ، عطرش را به شربت میدهد .شربت آماده است در بطری شیشه ای بریزید و در یخچال بگذارید .
ترکیبات:
دارای تانن، پروتئین، چربی، کلسیم (به میزان 96 میلی گرم در صد گرم ریواس خام)، آهن (8/0 میلی گرم)، پتاسیم نسبتاً زیاد و ویتامین های A، C و برخی ویتامین های گروه B در آن وجود دارد.
خواص:
1.کاهش قند و چربی خون :
2.درمان ضعف عمومی، بی اشتهایی و کم خونی
3.درمان ناراحتی های گوارشی
برچسب ها : شربت ریواسگ , avfj vd , hs , شربت ریواس , نوشیدنی ریواس , شربت های خنک , نوشیدنی های سرد , نوشیدنی مناسب فصل تابستان , تهیه نوشیدنی ها , خواص شربت ریواس , ترکیبات شربت و نوشیدنی ریواس ,
بازدید : 1592 | تاریخ : جمعه 07 / 03 / 1395 زمان : 0:51 | نویسنده : ALIZADE | نظرات (0) |