loading...
کتیرا
ALIZADE بازدید : 3207 سه شنبه 1397/07/17 نظرات (2)

تعیین جنسیت فرزند قبل از تولد از دیرباز جزو آرزو های آدمی بوده است گیاه دارویی رازک (Humulus lupulus) که از آن در تهیه نوشیدنی آبجو و ماء الشعیر استفاده میشود، گیاه دارویی مهمی است که از آن برای درمان بیماری های مختلف از جمله تعیین جنسیت و مشکلات جنسی و تولید مثلی استفاده می‌گردد.

ALIZADE بازدید : 4289 شنبه 1395/10/25 نظرات (5)

رشته گیاهان دارویی و در کل صنعت گیاهان دارویی یکی از سودآور ترین حرفه ها در جهان محسوب می گردد با توجه به اینکه انسان در قرن 21 به این نتیجه رسیده بهترین  راه برای فرار از عوارض مصرف دارو های شیمیایی مصرف دارو های گیاهی است رشته گیاهان دارویی مورد توجه خاصی قرار گرفته است.

در کشور های پیشرفته اروپایی حدود 90 درصد دارو ها از گیاهان دارویی ساخته میشود ولی متاسفانه در کشور های جهان سوم همانند ایران هنوز مردم آن طور که باید به گیاهان دارویی علاقه نشان نمی دهند و به جای مصرف دارو های فراوری شده به مصرف خام گیاهان دارویی اکتفا میکنند که این مشکل مهم باید با فرهنگ سازی و تدوین سیاست های درست در آینده برطرف شود در این مطلب کتیرا قصد دارد به بررسی بازار کار و آینده شغلی رشته گیاهان دارویی و معطر در ایران بپردازد.

ALIZADE بازدید : 2350 سه شنبه 1395/10/21 نظرات (0)

استفاده از تركيبات دارويي مشتق از گياهان، نه تنها قدمت زيادي دارد، بلكه به‌دليل عوارض جانبي بي‌شمار داروهاي شيميايي از يك‌سو و نارسايي‌هاي متعدد طب نوين در درمان برخي از بيماري‌ها با گذشت زمان، بار ديگر پرورش و توليد گياهان دارويي با رشد قابل‌توجهي روبرو شده‌است.

در مقالة حاضر سعي شده است تا ضمن معرفي برخي از روش‌هاي بيوتكنولوژيك مورد استفاده در شناسايي و توليد گياهان دارويي، اهميت اقتصادي متابوليت‌هاي دارويي مشتق از اين گياهان و ارزش بالاي آنها براي كشورهايي همچون ايران كه داراي تنوع بالايي از گياهان دارويي هستند مشخص شود

ALIZADE بازدید : 2293 یکشنبه 1395/10/19 نظرات (0)

به واسطه تکنیک مهندسی ژنتیک، ترکیباتی با ارزش تجاری که قبلاً فقط از منابع گیاهی وحشی و یا منابع حیوانی و میکروبی تامین می گردند، امروزه در گیاهان اهلی تولید می شوند.گیاهان تراریخت می توانند به عنوان بیوراکتورهای زنده برای تولید ارزان موادشیمیایی و دارویی عمل نمایند که این پدیده به زراعت مولکولی معروف می باشد.

ALIZADE بازدید : 2764 شنبه 1395/10/11 نظرات (1)

گلیکوزیدها از سوخت وساز ثانویه گیاهان بدست می آیند واز دو قسمت تشکیل شده اند.یک قسمت آن مانند گلوکز محتوی قند و در اکثر مواد غیر فعال است واثر مناسبی روی حلال بودن گلیکوزید و جذب آن وحتی انتقال آن ازیک عضو به عضو دیگر دارد.اثر درمانی مربوط به قسمت دوم است که به آن آگلیکن(یا اگلوکن) گفته می شود.

ALIZADE بازدید : 5266 پنجشنبه 1395/07/15 نظرات (5)

امروزه در کارخانه جات عطر سازی معتبر دنیا اصل بر جایگزنی مواد طبیعی بجای مواد مصنوعی در ساخت عطر هاست ازین جهت که مواد طبیعی دارای رایحه ای بهتر و طبیعی تر و همچنینداری عوارض جانبی شیمیایی کمترند این مواد به دو دسته حیوانی و گیاهی تقسیم میشوند که شما در زیر با آنها آشنا خواهید شد

ALIZADE بازدید : 1833 دوشنبه 1395/06/29 نظرات (1)

انجمن های گیاهان دارویی در سرتاسر جهان با هدف تحقیقات و توسعه ظرفیت های پرورش و ارتقاء دانش و پژوهش های گیاهان دارویی و توسعه ی تولید، فرآوری و تجارت آنها شکل گرفته اند این انجمن ها ضمن سازماندهی و برگزاری نشست های علمی و کاربردی در زمینه گیاهان دارویی، حمایت مالی از پروژه های تحقیقاتی و ارائه مشاوره تخصصی به شرکت ها را نیز در اولویت کاری خود دارد.در این مطب ما به معرفی مطرح ترین و فعال ترین انجمن های گیاهان دارویی جهان میپردازیم...

ALIZADE بازدید : 1966 یکشنبه 1395/06/07 نظرات (0)

درکشور ایران اقلیمهای متفاوتی وجود دارد، بنابراین تنوع گیاهان دارویی آن نیز زیاداست. بکارگیری این گونه ها در فضای سبز تنوع گونه ها و اکوتیپ ها (از نظر رنگ، فرم،اندازه و سازگاری) را دو چندان می کند و ضریب اطمینان موفقیت طرح و انعطاف طراحی بیشتر می شود. وجود گیاهان دارویی در فضای سبز نشانه ای از توانایی اقلیمی و احوالفرهنگی منطقه است.

با توجه به اینکه برای رسیدن به استانداردهای بین المللی فضایسبز سرانه، به فضای سبزی با چند برابر سطح موجود نیازمندیم، سطح فضای سبز لازم چندبرابر خواهد بود و با وارد کردن گیاهان دارویی در فهرست گیاهان مناسب برای فضای سبزجامعه گیاهان دارویی گسترش قابل توجهی پیدا می کند. با کشت گیاهان دارویی در فضای سبز بخشی از هزینه های ریالی قابل بازیافت است و با توجه به نزدیکی این مکانها بهمراکز صنعتی و تجاری هزینه حمل و نقل نیز کاهش می یابد.

کاشت گیاهان دارویی در فضایسبز امکان آشنایی و افزایش آگاهیهای اجتماعی، نسبت به گیاهان دارویی را فراهم میکند. اختصاص فضای سبز محیطهای آموزشی به کشت گیاهان دارویی، زمینه برای تحقیق درجنبه های مختلف گیاهان دارویی را ممکن می سازد و سازگاری این گونه ها را معلوم میکند. یکی از راههای بسیار مؤثر در کنترل فرسایش خاک، بر جای گذاشتن بقایای گیاهاندارویی قبل از آیش است. بنابراین گیاهان دارویی در ارائه خدمات بوم شناختی نیزبسیار توانمند هستند. برخی گیاهان دارویی دارای حدود تحمل نسبتاً خوبی به شوری،خشکی، قلیایی بودن خاک، تشعشع شدید خورشید، شرایط ماندابی، هرس شدید و ...هستند...

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • صفحات جداگانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 138
  • کل نظرات : 369
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 368
  • آی پی امروز : 312
  • آی پی دیروز : 457
  • بازدید امروز : 581
  • باردید دیروز : 1,103
  • گوگل امروز : 19
  • گوگل دیروز : 11
  • بازدید هفته : 5,311
  • بازدید ماه : 581
  • بازدید سال : 133,572
  • بازدید کلی : 2,177,422